Slot geschrokken: 'Helaas zien we te vaak dit soort verschrikkelijke beelden'

Slot geschrokken: 'Helaas zien we te vaak dit soort verschrikkelijke beelden'

21-05-2023 17:16 Laatste update: 21:08
8

Arne Slot is blij dat hij Neraysho Kasanwirjo heeft zien lachen in de kleedkamer van Feyenoord. De verdediger werd na de uitwedstrijd tegen FC Emmen (1-3) afgevoerd in een stabiele zijligging.

Kasanwirjo werd op het veld behandeld, omdat hij moeite had met ademhalen. Ploeggenoten omringden hem. Slot schrok ervan. "Omdat we helaas veel te vaak dit soort beelden zien, met een verschrikkelijke afloop", reageert de Feyenoord-trainer bij ESPN. "Als je dan ziet dat jongens om hem heen gaan staan, slaat de schrik wel om je lijf."

"Maar toen ik erbij kwam staan, hoorde ik al dat hij constant bij kennis was. Dat gaf ergens wel een geruststellend gevoel", voegt Slot eraan toe. "In de kleedkamer zag ik alweer een smile op zijn gezicht en was hij aanspreekbaar voor alles en iedereen, dat was prettig. Hij is gelukkig de hele tijd bij kennis geweest en de dokter en medische staf waren er snel bij."

Kampioen Feyenoord won na een achterstand met 1-3 van FC Emmen door goals van Oussama Idrissi en Danilo (tweemaal). Kasanwirjo deed ruim een half uur mee.