'Zestal PSV'ers klaagt bij directie over Van Nistelrooij', Telegraaf noemt namen

'Zestal PSV'ers klaagt bij directie over Van Nistelrooij', Telegraaf noemt namen

23 mei - 10:30
285

Onder meer Luuk de Jong en Xavi Simons hebben bij de directie van PSV geklaagd over het functioneren van trainer Ruud van Nistelrooij, weet De Telegraaf. De ochtendkrant schrijft dat er na de laatste Eredivisie-speelronde een 'grondige evaluatie' in Eindhoven komt.

Afgelopen weekend kwam naar buiten dat het onrustig is bij PSV. Van Nistelrooij zou op gespannen voet leven met zijn assistenten en spelers hebben geklaagd bij de directie over het functioneren van Van Nistelrooij. De Telegraaf noemt in een analyse namen en rugnummers. Technisch directeur Earnest Stewart en algemeen directeur Marcel Brands zouden met een zestal spelers om tafel zijn gegaan, waaronder De Jong en Simons.

Na de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen AZ, is een grondige evaluatie prioriteit nummer één voor Stewart en Brands, klinkt het. Daarin staat ook de positie van Van Nistelrooij ter discussie. Als er geconcludeerd wordt dat er te weinig ruimte voor progressie is, is het voor PSV onverstandig om op dezelfde voet verder te gaan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie