Nachtmerrie komt uit voor FC Eindhoven-keeper: play-offs vroegtijdig ten einde

Nachtmerrie komt uit voor FC Eindhoven-keeper: play-offs vroegtijdig ten einde

23-05-2023 20:13 Laatste update: 22:38
9

FC Eindhoven-keeper Nigel Bertrams mist het restant van de play-offs vanwege een kaakblessure, die hij op vervelende wijze opliep. Bertrams is op dinsdag succesvol geopereerd en moet nu vanaf de tribune toekijken hoe zijn team strijdt om promotie.

Bertrams belandde maandagavond in een ongelukkig incident met Almere City-speler Rajiv van La Parra. De Eindhoven-keeper was na afloop flink geschrokken en vermoedde dat zijn kaak gebroken was. "Die gek loopt gewoon volle bak door op mijn kaak. Een harde klap met zijn knie. Op deze manier had Petr Cech ooit een schedelbasisfractuur. Daardoor heeft hij altijd met een helm moeten keepen", stelde de keeper na afloop tegenover de camera.

Of dat nu ook het geval is, wordt niet bekend uit de berichtgeving van de club uit Noord-Brabant, maar Bertrams mist in ieder geval de resterende wedstrijden in de play-offs om promotie. FC Eindhoven moet een 1-0 voorsprong verdedigen tegen Almere City. De Eindhovenaren spelen vrijdagavond uit bij de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie en bij winst treffen ze VVV Venlo of Willem II.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!