'Schreuder vindt vier maanden na Ajax-ontslag nieuwe club en neemt broer mee'

'Schreuder vindt vier maanden na Ajax-ontslag nieuwe club en neemt broer mee'

24 mei - 10:17 Laatste update: 11:40
105

Alfred Schreuder gaat binnenkort een contract tekenen als trainer van Al Ain. Dat melden diverse media, waaronder Voetbal International. De vijftigjarige ex-trainer van Ajax neemt naar verluidt Carlo l'Ami en zijn 39-jarige broer Bart Schreuder mee. 

Schreuder werd eind januari ontslagen bij Ajax, na een reeks teleurstellende resultaten. Sindsdien is hij clubloos. Hij werd nog even in verband gebracht met een terugkeer naar Club Brugge en Olympiakos, maar zijn nieuwe werkgever lijkt Al Ain, een van de grootste clubs in de Verenigde Arabische Emiraten en tevens recordkampioen. 

Volgens 1908 neemt Schreuder ook keeperstrainer l'Ami mee. De twee werkten in het verleden samen bij Brugge. l'Ami staat momenteel nog onder contract bij de Surinaamse voetbalbond.

De verwachting is dat Schreuder ook zijn jongste broer Bart meeneemt. De oefenmeester vertrok dinsdag bij SDV Barneveld en zou zich voorbereiden op een buitenlands avontuur met Alfred, iets wat ook bevestigd wordt door Algemeen Dagblad-verslaggever Jeroen van der Veer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie