'Ajax ziet multifunctionele speler vertrekken: eerste zomeraanwinst voor Twente'

'Ajax ziet multifunctionele speler vertrekken: eerste zomeraanwinst voor Twente'

24 mei - 17:51 Laatste update: 20:01
67

Youri Regeer gaat de overstap van Ajax naar FC Twente maken, meldt Tubantia. De overgang is op een paar details na rond en zal op korte termijn afgerond worden. Regeer wordt de eerste zomeraankoop van de Enschedese club en kan zowel als rechtsback en als middenvelder ingezet worden.

Regeer wordt de eerste aanwinst van het Arnold Bruggink-tijdperk bij Twente. De multifunctionele jeugdinternational heeft een contract tot 2025 in Amsterdam, maar dient deze niet uit. Regeer komt dit seizoen voornamelijk uit voor Jong Ajax, maar heeft ook drie opwachtingen gemaakt in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Het bedrag dat Twente overmaakt voor de jonge Regeer is nog niet wereldkundig gemaakt.

Twente wacht een drukke zomer betreft contractsituaties, maar lijkt in ieder geval de opvolger van Ramiz Zerrouki of Joshua Brenet te hebben gestrikt. De rechtsback lijkt hoogstwaarschijnlijk te vertrekken, terwijl Zerrouki definitief naar Feyenoord verkast. De verlengingen van Julio Pleguezuelo en Virgil Misidjan staan als volgende op de to do-list van de club uit Enschede, aangezien de verbintenissen aankomende zomer aflopen. Ook is de club bezig met de defintieve overname van spits Manfred Ugalde. Ajax ontvangt ongeveer één miljoen euro voor de overstap van Regeer en behoudt een terugkoopoptie, meldt het Algemeen Dagblad.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie