'Groot nieuws in Den Haag: ADO strikt nieuwe technisch en algemeen directeur'

'Groot nieuws in Den Haag: ADO strikt nieuwe technisch en algemeen directeur'

24-05-2023 17:34 Laatste update: 20:02
37

Joris Mathijsen gaat Daryl Janmaat opvolgen als technisch directeur van ADO Den Haag. VoetbalPrimeur meldde vorige week al dat de Hagenezen gecharmeerd waren van de oud-prof. Ook heeft ADO met Natascha van Grinsven een nieuwe algemeen directeur binnen, melden Omroep West en De Telegraaf op woensdag.

Op woensdagavond gaat ADO het duo officieel introduceren, wordt geschreven. VoetbalPrimeur wist vorige week de grote interesse van ADO in Mathijsen al te melden. Nu lijkt de aanstelling zo goed als definitef te zijn. De laatste klus van Mathijsen was bij Willem II, terwijl Van Grinsven in het verleden bij Keuken Kampioen Divisie-club Telstar en de KNVB functioneerde.

Wedden

Meer odds

Van Grinsven gaat de opvolger worden van de per 1 juli vertrekkende Edwin Reijntjes. Bij ADO zijn ze ook nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nu Dick Advocaat vertrekt. De 75-jarige houdt het voor gezien met zijn trainersloopbaan en coachte afgelopen vrijdag zijn laatste wedstrijd tegen Jong AZ. Danny Buijs geldt als een van de kandidaten die het stokje wellicht overneemt als hoofdtrainer.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!