Driessen licht toe: 'Toen vroeg de PSV-directie onderhoud met de spelersraad aan'

Driessen licht toe: 'Toen vroeg de PSV-directie onderhoud met de spelersraad aan'

25 mei - 08:50
88

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, verwacht dat Xavi Simons aankomende zomer vertrekt bij PSV. De journalist ziet na het vertrek van Ruud van Nistelrooij geen reden voor de twintigjarige spelmaker om te blijven.

Driessen verwacht dat er het nodige staat te gebeuren in de spelersgroep van PSV. "Luuk de Jong is wel zo'n beetje einde verhaal en ik denk dat Xavi Simons nu helemaal weggaat... Wat heeft hij daar nog te zoeken?", speculeert hij bij Vandaag Inside. Simons plaatste woensdag een dankwoord op social media, waarin hij vol lof over Van Nistelrooij sprak.

De ochtendkrant maakte onlangs melding dat André Ooijer en Fred Rutten, de assistenten van Van Nistelrooij, ontevreden waren over de werkwijze van de voormalig trainer. Driessen licht toe hoe het verhaal over de 'klagende spelers' is ontstaan. "Wat gebeurt er: dat verhaal verschijnt in de krant en opeens komt er een dynamiek op gang dat er ook binnen de spelersgroep een hoop weerstand is tegen Van Nistelrooij."

"Toen kwam dat onderhoud, dat is aangevraagd door de directie met de spelersraad: hoe bevalt Van Nistelrooij, gaan we wel of niet door met hem? Toen is de bal nog veel sneller gaan rollen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie