Hansen gevolgd door Griezmann: 'Yo, mini-boss. We hebben het veel over je'

Hansen gevolgd door Griezmann: 'Yo, mini-boss. We hebben het veel over je'

25 mei - 09:54
25

De verrichtingen van Sontje Hansen, binnenkort speler van NEC, werden op de voet gevolgd door Antoine Griezmann. Het oog van de Franse aanvaller van Atlético Madrid viel tijdens het WK van Oranje O18 in 2018 op de aanvaller.

Hansen maakte een ijzersterke indruk. Via social media kreeg de Ajacied een persoonlijk berichtje van Griezmann. "Hij stuurde: yo, mini-boss. We volgen je en hebben het veel over je. Als je weer terug bent, moeten we maar een keer afspreken", vertelt Hansen in gesprek met Voetbal International

Niet alleen Griezmann was fan van de destijds zestienjarige Hansen. Na het toernooi kreeg de rechtsbuiten een prijs uitgereikt door de Braziliaanse Ronaldo, zijn grote idool. "Ik had zelfs hetzelfde kapsel als hij, met dat plukje haar aan de voorkant", zegt Hansen. Hij vertelde tijdens de uitreiking dat hij erg van hem had genoten. "Goed gedaan", fluisterde Ronaldo in het Nederlands.

Hansen zette deze maand zijn handtekening onder een contract dat hem voor vier seizoenen verbindt aan NEC. Hij kreeg aanbiedingen van meerdere clubs, maar koos uiteindelijk voor een transfervrije overstap binnen de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie