'Slot krijgt opgewaardeerd contract bij Feyenoord, assistenten blijven aan'

'Slot krijgt opgewaardeerd contract bij Feyenoord, assistenten blijven aan'

25 mei - 09:26 Laatste update: 10:01
190

Arne Slot blijft minimaal nog één seizoen bij Feyenoord. De Telegraaf meldt dat de 44-jarige trainer een opgewaardeerd contract krijgt en dat zijn assistenten ook in Rotterdam-Zuid actief blijven.

Feyenoord heeft Slot uit handen van Tottenham Hotspur weten te houden. Daarvoor waren zware besprekingen nodig. Woensdag hebben Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van Slot, en algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord een groot deel van de dag met elkaar gesproken. Donderdag zouden er opnieuw gesprekken plaatsvinden, maar deze gaan niet meer door.

Slot heeft zijn jawoord gegeven aan Feyenoord en krijgt naar verluidt een opgewaardeerd contract. De Telegraaf meldt dat assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff, die ook in verband werden gebracht met Spurs, eveneens bij Feyenoord blijven. De technische staf blijft intact en maakt zich op voor het eerste Champions League-seizoen sinds 2017/2018.

"Mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd", maakt Slot in een statement bekend. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie