'PSG haalt weer middenvelder en betaalt 60 miljoen voor Premier League-target'

'PSG haalt weer middenvelder en betaalt 60 miljoen voor Premier League-target'

25 mei - 11:02
26

Paris Saint-Germain lijkt aan de haal te gaan met Manuel Ugarte. De Uruguayaanse middenvelder maakt de overstap van Sporting Portugal, dat zestig miljoen euro ontvangt uit Frankrijk.

Fabrizio Romano, Record, L'Équipe en RMC Sport maken melding van de aanstaande transfer van Ugarte. De middenvelder van Sporting stond ook in de concrete belangstelling van Liverpool, maar de Franse koploper lijkt met hem aan de haal te gaan. PSG betaalt de minimale afkoopsom van zestig miljoen euro en bereikte al een persoonlijk akkoord met Ugarte, die wordt vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Jorge Mendes.

PSG versterkte zich vorig jaar al met middenvelders Vitinha, Renato Sanchez, Fábian Ruiz en Carlos Soler, maar geen van alle versterkingen voldeed helemaal. Ugarte moet wél een schot in de roos worden. De Parijzenaren, die na het seizoen waarschijnlijk afscheid nemen van trainer Christophe Galter, hebben zich al zo goed als verzekerd van de komst van Milan Skriniar. De Slowaakse verdediger komt transfervrij over van Internazionale.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie