Engelse media: Tottenham voelt zich misleid door 'dubbelspel' van Slot

Engelse media: Tottenham voelt zich misleid door 'dubbelspel' van Slot

25 mei - 11:38 Laatste update: 14:25
385

Opmerkelijk nieuws uit Engeland: beleidsbepalers van Tottenham Hotspur hebben zelf besloten weg te lopen bij de verkennende gesprekken met Feyenoord over Arne Slot. Dat meldt Sky Sports. Slot wordt beticht van dubbelspel.

De succestrainer van Feyenoord maakte donderdagochtend bekend dat hij Feyenoord trouw zal blijven. Ook ontkende hij besprekingen met Tottenham. De Premier League-club voelt zich 'misleid' door Feyenoord én Slot, aldus Sky Sports, en de Engelse bestuurders zijn volgens ESPN 'totaal verrast' en 'enorm teleurgesteld'.

In het Feyenoord-contract van Slot staat een ontsnappingsclausule van zeven miljoen euro, maar die wordt pas in de zomer van 2024 van kracht. Feyenoord kon daardoor het dubbele eisen en wilde ook nog eens miljoenen zien voor assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff.

Sky Sports schrijft dat bij Tottenham het gevoel blijft hangen dat Slot de Spurs-interesse heeft gebruikt om een verbeterd contract te krijgen bij Feyenoord. Ondanks zijn droom om in de Premier League aan de slag te gaan, heeft hij besloten om de landskampioen trouw te blijven.

Tottenham zit al sinds 27 maart zonder hoofdtrainer. Antonio Conte werd ontslagen en tijdelijk opgevolgd door zijn assistent Cristian Stellini, die er even later ook uit vloog. Nu staat Ryan Mason aan het roer. Eerder liep de nummer acht van de Premier League ook al een blauwtje bij Feyenoord-directeur Dennis te Kloese.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s