'Spurs schakelt razendsnel door na Slot-afwijzing en bepaalt nieuwe eerste keus'

'Spurs schakelt razendsnel door na Slot-afwijzing en bepaalt nieuwe eerste keus'

25 mei - 13:30
33

Celtic-manager Ange Postecoglou is de belangrijkste kandidaat om de vacature bij Tottenham Hotspur in te vullen. Arne Slot was tot woensdag de voornaamste gegadigde om in Noord-Londen aan de slag te gaan, maar hij blijft Feyenoord trouw.

Tottenham overweegt werk te maken van de komst van Postecoglou, melden diverse Engelse media, waaronder The Independent. Spurs beseft dat veel trainers, waaronder ook Slot, twijfelen om bij de Premier League-club in te stappen wegens het ontbreken van een technisch directeur. Toch moet Postecoglou overtuigd worden de job aan te nemen.

De 57-jarige Griek is de eerste keus voor Spurs, met Rúben Amorim (Sporting CP) daarachter. Luis Enrique wordt door Tottenham-voorzitter Daniel Levy als interessant beschouwd, maar lijkt onhaalbaar. Spurs is naar verluidt positief over de kans van slagen bij Postecoglou. De clubleiding onderhoudt goede banden met de belangenbehartigers van de trainer.

Momenteel staat interim-manager Ryan Mason voor de groep bij Spurs. Slot, die donderdagochtend bedankte, is niet de eerste manager die Tottenham afzegt. Ook Julian Nagelsmann en Xabi Alonso gaven een 'nee'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s