Miljardenbal lonkt voor United: Ten Hag rekent op herstelde Rashford tegen Chelsea

Miljardenbal lonkt voor United: Ten Hag rekent op herstelde Rashford tegen Chelsea

25-05-2023 15:00 Laatste update: 20:06
1

ADVERTORIAL - Manchester United kan donderdag in de kraker tegen Chelsea FC het felbegeerde Champions League-ticket voor volgend seizoen veiligstellen. De ploeg van Erik ten Hag heeft aan een punt genoeg om de top vier veilig te stellen. Bij The Red Devils is Marcus Rashford hersteld van ziekte en kan de aanvaller zijn sterke seizoen bekronen met een treffer tegen The Blues

Rashford overlegt dit seizoen sterke statistieken, maar moest de laatste twee wedstrijden van United aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller was ziek tijdens het duel met AFC Bournemouth en was daarvoor geblesseerd tegen Wolverhampton, maar traint inmiddels weer mee met de ploeg en lijkt zijn opwachting tegen Chelsea te gaan maken. 

Chelsea is bezig aan een rampseizoen en kent zelfs een negatief doelsaldo. De ploeg van Frank Lampard won slechts één van de laatste vijf wedstrijden en zal vol onder druk komen te staan van United, dat aan een gelijkspel genoeg heeft voor het miljardenbal.

De aanvaller was dit seizoen in alle competities goed voor 29 treffers en elf assists. Rashford kan tegen Chelsea zijn 30ste treffer van het seizoen maken en daar heeft Unibet een fraaie odd voor klaarstaan. Opent Rashford de score tegen The Blues? Dan pak je 4.80 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.