De Telegraaf kent financiële Slot-details: 'Meegespeeld in besluit om te blijven'

De Telegraaf kent financiële Slot-details: 'Meegespeeld in besluit om te blijven'

25 mei - 13:49 Laatste update: 26 mei - 07:10
161

Arne Slot komt met zijn nieuwe salaris bij Feyenoord in de buurt van wat menig Premier League-manager verdient. De Telegraaf kent de financiële details van het opgewaardeerde contract van de 44-jarige trainer bij de Stadionclub.

Slot maakte donderdag bekend dat hij Feyenoord trouw blijft. In Rotterdam-Zuid krijgt hij een opgewaardeerd contract. "Slot was al een zeer goed betaalde trainer bij Feyenoord", begint clubwatcher Marcel van der Kraan. "Hij verdiende een paar miljoen euro en hij heeft één miljoen euro bonus gekregen voor het bereiken van de Champions League."

"Wat ik begrepen heb, heeft hij bij de verlenging van zijn contract ook één miljoen euro gekregen", doelt Van der Kraan op de verlenging begin 2022. "Nu komt er nog een opwaardering bovenop. Dan kom je in de buurt van wat menig Premier League-manager verdient. Dat heeft meegespeeld in zijn beslissing om te blijven."

Het management van Slot voerde woensdag gesprekken met Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord. Een dag later trad Slot naar buiten met het nieuws dat hij blijft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s