46-voudig Oranje-international staat open voor Eredivisie: 'Sluit het niet uit'

46-voudig Oranje-international staat open voor Eredivisie: 'Sluit het niet uit'

25 mei - 18:28
53

Kevin Strootman wijst na de promotie met Genoa een aanbod uit de Eredivisie zeker niet af. Dat vertelt de 33-jarige middenvelder in gesprek met Voetbal International. De routinier dacht nog niet zo lang geleden aan stoppen, maar nu heeft hij het plezier weer helemaal terug.

Dit seizoen werd Strootman nog gehuurd van Olympique Marseille, maar vanaf aankomende zomer is hij transfervrij. Genoa zou hem graag willen belonen voor zijn aandeel in de promotie, maar ook Sparta zou op de loer liggen. "Ik heb een goed jaar gehad bij Genoa, heb veel gespeeld, ben fit gebleven. Mijn gevoel en perspectief zijn daardoor heel anders dan een jaar geleden."

Strootman stond er een jaar geleden heel anders voor, toen was zijn pensioen al dichtbij. "Vorig jaar heb ik dus even getwijfeld om te stoppen, maar daar denk ik nu heel anders over. Ik denk dat ik nog best een mooie stap kan maken."

Waar de toekomst van 46-voudig international van Oranje ligt is ook voor hem nog onbekend. Hij wacht af welke clubs zich melden. "Dat kan de Serie A zijn, of een andere buitenlandse competitie. Nederland sluit ik ook niet uit. Het hangt van veel factoren af: mijn gezin, maar ook welke club interesse toont."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie