Feyenoord deelt na twee seizoenen profcontract uit in jeugd: 'Groot compliment'

Feyenoord deelt na twee seizoenen profcontract uit in jeugd: 'Groot compliment'

25 mei - 19:42 Laatste update: 26 mei - 07:31
40

De zeventienjarige Marouane Sebbar heeft zijn eerste profcontract gekregen van Feyenoord. De centrumverdediger uit de eigen jeugd ligt nu tot 2026 vast bij de Rotterdammers.

De linksbenige verdediger kwam in 2021 over van partner Sportclub Feyenoord. Na de zomerstop zal hij zijn wedstrijden gaan spelen voor het Onder 18-elftal van de Rotterdammers. Vorig seizoen kwam hij voornamelijk uit voor de Onder 17 van Feyenoord.

Sebbar is zelf dolgelukkig nu hij zijn eerste contract heeft mogen tekenen. "Het geeft mij veel vertrouwen dat de club mij al na twee seizoenen heeft beloond met mijn eerste profcontract. Vooruitkijkend hoop ik het nieuwe seizoen speelminuten in de Youth League te mogen maken en is mijn ultieme doel om op termijn Feyenoord 1 te bereiken."

Rini Coolen, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord, twijfelde geen moment om Sebbar een contract voor te schotelen. "Het is een groot compliment waard voor de ontwikkeling die hij momenteel doormaakt. Marouane valt het beste te omschrijven als een sterke en snelle verdediger met daarnaast uitstekende opbouwende kwaliteiten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie