'Na Twente meldt ook Go Ahead zich voor Ruben van Bommel, eerste gesprek gevoerd'

'Na Twente meldt ook Go Ahead zich voor Ruben van Bommel, eerste gesprek gevoerd'

25 mei - 20:11 Laatste update: 20:14
61

Go Ahead Eagles heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Ruben van Bommel. Dat meldt Voetbal International. Het achttienjarige talent is bezig aan een uitstekend seizoen bij MVV, waarmee hij via de play-offs promotie naar de Eredivisie kan afdwingen. 

Van Bommel is dit seizoen één van de uitblinkers bij MVV, dat het eerste duel met NAC in de play-offs met 1-0 verloor. De vleugelaanvaller maakte vijftien doelpunten en was daarnaast ook vijf keer aangever. Het leverde de jongste zoon van Mark van Bommel woensdag de prijs Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie op. 

Zijn prestaties zijn ook diverse Eredivisie-clubs niet ontgaan. Van Bommel gaf in gesprek met VI eerder al aan te hebben gesproken met AZ en FC Twente. Inmiddels heeft er dus ook een gesprek plaatsgevonden met Go Ahead, dat momenteel tiende staat in de Eredivisie. 

Als de jongste Van Bommel-telg uiteindelijk kiest voor Go Ahead, dan treedt hij in de voetsporen van zijn opa: Bert van Marwijk. De schoonvader van Mark van Bommel begon zijn loopbaan eind jaren zestig in De Adelaarshorst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie