Ten Hag uit zorgen over Antony, maar is vooral trots: 'United hoort in de CL'

Ten Hag uit zorgen over Antony, maar is vooral trots: 'United hoort in de CL'

25 mei - 23:37
36

Erik ten Hag is een gelukkig man na het veiligstellen van Champions League-voetbal met Manchester United. De manager, die zijn ploeg met 4-1 zag winnen van Chelsea, heeft wel wat zorgen over de uitgevallen Antony. 

"Dit is heel belangrijk, deze club hoort in de Champions League", constateert een trotse Ten Hag na afloop van de zege op Chelsea in gesprek met beIN Sports. "Het is niet makkelijk in de Premier League. De competitie is loodzwaar en sterk. We hebben het nu gehaald, dus we kunnen spreken van een goed seizoen."

Ten Hag won eerder al de Carabao Cup, is nu zeker van CL-voetbal en kan ook nog de FA Cup-finale veroveren. In de finale is Manchester City op 3 juni de tegenstander. "We hebben een geweldige kans volgende week, maar ook zondag is belangrijk (duel met Fulham, red.). Dan kunnen we de derde plek veiligstellen en in het ritme blijven. Ook kunnen we een thuisrecord neerzetten. Al met al is dit een geweldige avond."

Een smet op de avond was het uitvallen van Antony. De Braziliaanse aanvaller moest na een halfuur spelen geblesseerd van het veld. De FA Cup-finale komt serieus in gevaar, verwacht Ten Hag. "Het is lastig om daar nu zo snel na de wedstrijd iets over te zeggen, maar het is wel een serieuze blessure. We moeten 24 uur wachten en dan weten we meer na de diagnose."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie