Romantisch beeld over Slot kritisch bekeken: 'Gaat altijd wel over geld'

Romantisch beeld over Slot kritisch bekeken: 'Gaat altijd wel over geld'

26-05-2023 08:25
108

Mario Been vindt het niet heel gek dat Arne Slot gewoon gebleven is bij Feyenoord. Dat vertelde de oud-trainer van de Rotterdammers bij Voetbalpraat van ESPN. Been is wel erg gelukkig dat de coach heeft gekozen voor een langer verblijf bij de Rotterdammers. 

"Het gaat altijd over geld", vertelt Been over de keuze van Slot tussen Feyenoord en Tottenham Hotspur. "Dat is natuurlijk het grote issue, buiten het feit dat hij naar een club gaat waar het alleen maar beter kan, als hij naar Spurs was gegaan. Maar hij verlengt ook zijn contract met zijn volle verstand voor twee jaar. Dus al met al vind ik dat Feyenoord dan ook het recht heeft om hem aan zijn contract te houden."

Been denkt ook dat Slot echt de beste keuze heeft gemaakt. "Ik denk dat hij hier ook nog niet klaar is. Ook kijkende naar zijn gezin en het feit dat hij Champions League mag gaan spelen. Voor een coach is dat het hoogst haalbare om aan deel te nemen. Er is ook geld om het elftal te versterken en dat zal hem ook wel toegezegd zijn."