Antwerp-schutter Janssen ontkent transfer: 'Ik weet ­ondertussen wel beter'

Antwerp-schutter Janssen ontkent transfer: 'Ik weet ­ondertussen wel beter'

26 mei - 09:31
21

Vincent Janssen heeft geen plannen om Royal Antwerp FC na één goed seizoen alweer te verlaten. Dat maakt hij duidelijk in een interview met de Gazet van Antwerpen. Met zeventien goals hoort Janssen bij de beste schutters van de Jupiler Pro League.

De kans is groot dat Janssen ook na de zomer op De Bosuil speelt. "Met 100% zekerheid kan je dat in het voetbal niet zeggen. Maar neen, Vinnie gaat echt niet na één jaar alweer vertrekken", zegt de Nederlandse spits, die vorig jaar overkwam van het Mexicaanse CF Monterrey.

"Ik heb er al een reis rond de wereld ­opzitten, met heel wat mooie ­tripjes", vervolgt Janssen. "Maar zoals ik me nu voel, heb ik mij de laatste jaren niet meer gevoeld. Veel voetballers denken: Ik stap daarheen, of ik ga bij die ­geweldige club spelen. Met mijn levenswijsheid weet ik ­ondertussen wel beter."

In het verleden kwam Janssen uit voor AZ en Tottenham Hotspur. Nu hoopt hij met Antwerp de eerste landstitel sinds 1957 te pakken. De ploeg van Mark van Bommel staat in de kampioensgroep aan kop en speelt nog tegen Union Sint-Gillis en KRC Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie