Cocu gevraagd naar eventuele PSV-terugkeer: 'Ga niet speculeren over de toekomst'

Cocu gevraagd naar eventuele PSV-terugkeer: 'Ga niet speculeren over de toekomst'

26 mei - 16:16 Laatste update: 16:21
42

Phillip Cocu is niet bezig met een terugkeer als trainer bij PSV. De 52-jarige oefenmeester, die komende zondag met Vitesse op bezoek gaat bij Feyenoord, heeft zijn focus volledig liggen op het volgende seizoen in Arnhem. 

Cocu heeft zijn blik al voorzichtig op komend seizoen gericht, maar wil zondag eerst een goede prestatie neerzetten. "We spelen tegen de kampioen. In De Kuip. Voor 40.000 toeschouwers. Als dat geen motivatie meer is, weet ik het niet", zo vertelt hij op de persconferentie van vrijdag, geciteerd door De Gelderlander

Na het opstappen van Ruud van Nistelrooij bij PSV viel al snel de naam van Cocu, die bij de Eindhovenaren in het verleden zowel speler als trainer was. "Uiteraard heb ik de ontwikkelingen bij PSV meegekregen. Maar een rentree is nu absoluut geen item. Volgens mij is PSV nog helemaal niet bezig met het aanstellen van de nieuwe trainer. Er staat met AZ een enorm belangrijke wedstrijd op de agenda. Daar zijn alle ogen op gericht. Bij mij is PSV geen punt. Ik zit hier, bij Vitesse."

Ook Cocu weet dat het wel snel kan lopen in de voetballerij. "Maar ik ga hier niet speculeren over de toekomst. Ik heb gewoon een contract bij Vitesse. Vragen naar PSV mag. Maar er zullen de komende tijd nog wel honderd namen voorbij komen. Zoals vermoedelijk ook bij Ajax. Ik richt me vol op Vitesse. We hebben alle aandacht nodig om spelers in kaart te brengen. Om een nieuwe selectie neer te zetten."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie