Zoon (18) van assistent-trainer Marino Pusic tekent profcontract bij Feyenoord

Zoon (18) van assistent-trainer Marino Pusic tekent profcontract bij Feyenoord

26 mei - 18:51 Laatste update: 18:52
33

Noah Pusic, de zoon van assistent-trainer Marino Pusic, heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontact bij Feyenoord. Het achttienjarige talent van de Feyenoord Academy staat nu tot medio 2024 onder contract bij de landskampioen. 

Pusic begon bij VV VIOD in Doetinchem, waarna hij instroomde in de jeugdopleiding van Vitesse. Daar speelde hij uiteindelijk acht jaar. Afgelopen jaar stapte hij over naar Feyenoord, waar hij dit seizoen uitkwam voor de 018. 

"Met Noah hebben we een technisch vaardige middenvelder in huis die tevens in het hart van de verdediging uit de voeten kan", aldus Rini Coolen, hoofd jeugdopleidingen van Feyenoord. "Hij is dag in dag uit bezig om een betere versie van zichzelf te worden en dat is goed terug te zien in de positieve ontwikkeling die hij doormaakt op Varkenoord."

Ook Pusic is dolbij met het tekenen van zijn eerste profcontract. "De steun en support van mijn familie is voor mij erg belangrijk en het is dan ook mooi om dit op een dag als vandaag met ze te kunnen delen. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen met Feyenoord Onder 21 goed te presteren."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie