Van Hanegem doet zijn relaas na Van Nistelrooij-exit: 'Spel was ronduit droevig'

Van Hanegem doet zijn relaas na Van Nistelrooij-exit: 'Spel was ronduit droevig'

26 mei - 19:26 Laatste update: 19:29
75

Willem van Hanegem vindt het ronduit treurig hoe Ruud van Nistelrooij bij PSV is vertrokken, maar vond dit seizoen het spel van de Eindhovenaren niet om aan te gluren. De Kromme vindt de prijzenkast van PSV dit seizoen niet veel voorstellen.

Van Hanegem spreekt in de Willem & Wessel podcast over het vertrek van Van Nistelrooij. "Ik heb me eigenlijk het hele jaar ingehouden omdat ik het een heel aardige jongen vind, maar het voetbal was niet om aan te gluren. Dan zeggen ze: hij heeft een beker en een of andere Johan Cruijff Schaal, maar daar heb ik niks mee. Dat ding stelt helemaal niks voor. Dan heb je die twee dingen, maar ik kijk hoe ze hebben gespeeld: droevig."

De oud-speler stoort zich aan het feit dat iedereen in de bres springt voor Van Nistelrooij. "Nu hij weg is, heeft hij het geweldig gedaan. Ik heb het niet gezien. Ik vind het echt een heel aardige gast. Ik vind het jammer hoe het is gelopen, zeker als het zo is gelopen. Dat ze achter zijn rug iets doen, daar staat de voetballerij wel om bekend", besluit Van Hanegem. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie