Verbeek adviseert Feyenoord met oog op CL-campagne: 'Het is te wisselvallig'

Verbeek adviseert Feyenoord met oog op CL-campagne: 'Het is te wisselvallig'

28 mei - 18:32 Laatste update: 21:42
56

Gertjan Verbeek is verrast door de keuze van Arne Slot om bij Feyenoord te blijven. Om volgend seizoen ook hoge ogen te gooien in de Champions League, is de succestrainer van de Rotterdammers wel gebaat bij wat nieuwe versterkingen, stelt Verbeek in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

Slot maakte donderdag bekend bij Feyenoord te blijven, iets wat voor verrassing zorgde bij Verbeek. "Aan de ene kant wel, andere kant heb ik al wel gezegd: het is een familieman, en hij gaat met Feyenoord de Champions League in, dus dat is ook een mooie ervaring voor hem voor de eerste keer."

Slot heeft vooralsnog uitstekend gepresteerd met Feyenoord in Europa, maar de CL is andere koek, concludeert Verbeek. "Ik denk zeker dat je voorin versterkingen nodig hebt op de flanken. Paixão (Igor, red.) heeft zich goed ontwikkeld, en Idrissi op links ook, maar het is te wisselvallig. Dus er moet een goede stand-in en een concurrent erbij op die kant."

Verbeek verwacht niet dat het langere verblijf van Slot in Rotterdam een doorslaggevende factor gaat zijn in de keuze van spelers om wel of niet bij Feyenoord te blijven. "Nou, dat denk ik niet. Bij spelers is het zekers zo: als ze een goede aanbieding krijgen en Feyenoord krijgt er een goede prijs voor, dan is dat niet afhankelijk van de trainer."

Beluister hieronder de hele aflevering van #DoneDeal!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie