Dortmund kan Bayern in rouw dompelen en rekent op herboren Malen en Haller

Dortmund kan Bayern in rouw dompelen en rekent op herboren Malen en Haller

27-05-2023 10:00 Laatste update: 10:30

ADVERTORIAL - Deze zaterdag wordt de laatste speelronde in de Bundesliga afgewerkt en het is bovenin ongemeend spannend. Borussia Dortmund moet in eigen huis met FSV Mainz afrekenen om de eerste landstitel in elf jaar tijd te pakken. Bij Die Schwarzgelben draaien Donyell Malen en Sébastien Haller een topseizoen en kan het duo de laatste kans van Bayern München om zeep helpen. Bookmaker Unibet is helemaal klaar voor een glansrol van het duo!

Bayern gooit pole position weg

De hegemonie van Bayern München is dit seizoen ver te zoeken, maar toch stond de ploeg van Thomas Tuchel tot vorig weekend bovenaan in de Bundesliga. Der Rekordmeister ging verrassend onderuit tegen RB Leipzig en zag Dortmund wél winnen, waardoor de rollen in de laatste speelronde zijn omgedraaid. Dortmund staat twee punten voor en heeft met een overwinning de landstitel te pakken. Bayern staat tegenover FC Köln en moet hopen op puntenverlies van de concurrent.

Duo staat op bij Dortmund

Bij Dortmund stond Jude Bellingham dit seizoen weer op, maar de laatste maanden gaat de aandacht vooral uit naar Donyell Malen en Sebastién Haller. De Nederlandse aanvaller is terug van weggeweest na een lastige periode bij Dortmund en wist in de laatste negen wedstrijden acht keer te scoren en vijf assists te verlenen. Haller herstelde van zijn ziekte en was in de laatste drie wedstrijden zelfs goed voor vijf doelpunten en drie assists.

De odd bij Unibet

Dortmund heeft het kampioenschap volledig in eigen hand en zal vooral nu op het duo Malen-Haller rekenen. Bij bookmaker Unibet kun je een mooie wedcombi spelen om de mogelijke titel van Dortmund te vieren: opent Malen de score en maakt Haller ook een goal? Dan pak je maar liefst 7.50 keer je inleg! Geloof je alleen in een openingstreffer van Malen? Dan pak je 4.60 keer je inleg bij onze bettingpartner. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.