Kraay verdedigt Van Nistelrooij: 'Er lopen daar een paar achterbakse hondenkoppen'

Kraay verdedigt Van Nistelrooij: 'Er lopen daar een paar achterbakse hondenkoppen'

28-05-2023 11:16
78

Hans Kraay junior begrijpt het besluit van Ruud van Nistelrooij om voor de laatste wedstrijd van het seizoen te stoppen als trainer van PSV. De ESPN-verslaggever ziet 'een paar achterbakse hondenkoppen' rondlopen in de Eindhovense selectie.

De directie van PSV zou Van Nistelrooij hebben laten vallen, terwijl er spelers zijn geweest die bij hun zaakwaarnemers hebben geklaagd over het functioneren van de trainer. "Wat ik al wist en niet wilde zeggen is gisteren uitgelekt: hij heeft al een paar keer eerder aangegeven dat hij wilde stoppen. Dat las ik gisteren op VoetbalPrimeur en in een van de kranten, dus ik kan het zeggen", stelt Kraay bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

"Het klopt. Hij heeft na de vierde wedstrijd, na de wedstrijd tegen FC Twente, gedacht aan stoppen. Hij heeft het een paar keer niet zien zitten. Ik denk dat hij wel teleurgesteld is in een aantal spelers. De zaakwaarnemers hebben gelekt naar De Telegraaf, maar dat komt door de spelers."

Volgens Kraay heeft Van Nistelrooij de juiste beslissing genomen door op te stappen. "Dit heeft hem echt heel veel pijn gedaan, en ik vind het heel verschrikkelijk goed dat hij is opgestapt. Alle mensen die zeggen: Had hij niet vijf dagen kunnen wachten?, die begrijpen het niet. Dan wacht je geen vijf seconden, niet meer met die gasten werken. Wegwezen! Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen rond daar."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!