Veerman, familie en zaakwaarnemer worden bedreigd: 'Schijtwereld, ik zweer het'

Veerman, familie en zaakwaarnemer worden bedreigd: 'Schijtwereld, ik zweer het'

28-05-2023 17:30 Laatste update: 20:47
308

Joey Veerman en zijn familie worden bedreigd na het vertrek van Ruud van Nistelrooij. Dat laat de middenvelder van PSV weten aan de NOS. Hij zou niet gelukkig zijn geweest met de opgestapte trainer, maar volgens Veerman klopt daar helemaal niets van.

"Het was gewoon een kutweek", begint Veerman na de zege van PSV op AZ (1-2), waardoor het tweede Champions League-ticket naar Eindhoven gaat. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven en daarover heb ik me wel lichtelijk verbaasd, moet ik eerlijk zeggen."

De woeste Veerman loopt vervolgens leeg. Hij zou een 'stakingsleider' zijn geweest, waarop Van Nistelrooij besloot op te stappen. "Ik vind het serieus ongelooflijk dat er zomaar namen worden genoemd. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Het is werkelijk waar niet te geloven."

Ook zijn zaakwaarnemer, die op social media werd aangewezen als 'lek', kreeg het zwaar voor de kiezen. Veerman: "Die krijgt ook allemaal doodsbedreigingen... Het is serieus belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten is echt niet te filmen. Ik ben heel pissig over deze week."

Dat hij en zijn geliefden onder een vergrootglas liggen, doet Veerman veel pijn. "Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten. Echt niet te geloven. Het is echt een schijtwereld, ik zweer het."

Veerman zegt twee dagen geleden contact te hebben gezocht met Van Nistelrooij. "Ik heb hem heel veel succes gewenst en gezegd dat alles wat in de media komt gewoon niet waar is."