Slot wuift suggestie weg na Feyenoord-nederlaag: Dat vond ik wel meevallen

Slot wuift suggestie weg na Feyenoord-nederlaag: "Dat vond ik wel meevallen"

28-05-2023 18:24
56

Arne Slot baalt van de nederlaag van Feyenoord tegen Vitesse, ondanks dat de Rotterdammers al kampioen zijn. Slot wijt de verliespartij echter niet aan de Ibiza-trip van zijn spelers, terwijl de oefenmeester zich ook even uitlaat over inkomende transfers.

Feyenoord verloor in de eigen Kuip met 0-1 van Vitesse. Slot wilde, net als zijn aanvoerder Orkun Kökcü, echter niet spreken van een 'Ibiza-baco-wedstrijd'. "Dat vond ik wel meevallen", zegt Slot in gesprek met ESPN. "In de eerste helft speelden we constant op de helft van Vitesse. Ook kwamen we tot een aantal kansen en maakten we een goal die afgekeurd werd."

Wedden

Meer odds

In De Kuip verloor Feyenoord dit seizoen geen enkel ander competitieduel. "Je baalt wel, omdat je aan een geweldige serie bezig was", is Slot eerlijk. "Het is ook mooi om thuis ongeslagen te blijven. Daarnaast is het ook leuk om het recordaantal punten te halen. Maar goed, het allerbelangrijkste is dat we kampioen geworden zijn."

Slot mag zich met Feyenoord nu op gaan maken voor Champions League-voetbal. Mede daardoor lijkt de coach zich geen zorgen te maken over zijn selectie. "De basis staat goed. Natuurlijk kijken we naar bepaalde posities om ons te versterken. We lijken meer geld te hebben dan andere jaren, maar dat betekent niet dat je het zomaar moet gaan uitgeven. We kijken naar de bekende buitenkansjes", knipoogt hij.