Old Trafford klapt massaal voor speechende Ten Hag: 'Ik wil jullie bedanken'

Old Trafford klapt massaal voor speechende Ten Hag: 'Ik wil jullie bedanken'

28-05-2023 21:27 Laatste update: 21:30
71

Erik ten Hag heeft zich enorm populair gemaakt bij de fans van Manchester United, bleek uit de reactie van het publiek na zijn speech. De Nederlandse manager zag zijn ploeg zondag winnen van Fulham, waarmee het succesvolle seizoen positief werd afgesloten. 

Niet lang na de zege meldde Ten Hag zich op het veld. Daar sprak hij met een microfoon de United-fans toe. "Allereerst wil ik de spelers bedanken", aldus Ten Hag, waarna het applaus losbarstte. "Ze waren briljant dit seizoen. Ik wil ook de staf bedanken, en jullie allemaal, voor jullie bijdrage en support."

"Het was fantastisch, dus bedankt", vervolgt Ten Hag, die van de week al Champions League-voetbal veiligstelde met United. "Er is nog één wedstrijd te gaan en ik weet zeker dat deze spelers er alles aan zullen doen om Manchester City te verslaan. Ik weet zeker dat we een hele goede kans maken om die beker mee terug te nemen naar Old Trafford."

De oud-trainer van Ajax heeft zondag een record van Sir Alex Ferguson geëvenaard door liefst 27 thuiswedstrijden te winnen. Dat lukte de legendarische Schotse manager ook in het seizoen 2002/2003.