Slot ziet 'grootste dreiging' Feyenoord: 'Denk dat hij toe is aan volgende stap'

Slot ziet 'grootste dreiging' Feyenoord: 'Denk dat hij toe is aan volgende stap'

29 mei - 07:12
36

Arne Slot is op de hoogte van de ambities van Orkun Kökcü, maar maakt ook duidelijk dat Feyenoord hem niet zomaar laat gaan. De coach van de Rotterdammers noemt het mogelijke vertrek van zijn aanvoerder 'wellicht de grootste dreiging' voor Feyenoord in de komende transferzomer.

Slot weet dat er 'ongetwijfeld' interesse zal zijn in zijn spelers, maar hij ziet ook dat iedereen het goed heeft in Rotterdam-Zuid. "Maar dat geldt ook voor Orkun. Dat is wellicht de grootste dreiging, dat hij zal gaan", vertelt de coach na afloop van Feyenoord-Vitesse tegen ESPN.

Direct na die wedstrijd vertelde Kökcü andermaal over zijn wens om een transfer te maken, als de juiste club zich meldt. Slot is daar ook van op de hoogte gesteld. "Niet via een één-op-ééngesprek, want we ze zijn er de afgelopen week niet zo veel geweest. Maar dat is wel iets wat ik ook gelezen heb, dat Orkun toe is aan een volgende stap."

"Ik denk ook dat hij dat is, maar die volgende stap zou ook met ons Champions League spelen kunnen zijn. Maar er zal toch een club moeten komen die voor hem wil betalen wat wij vragen, voordat hij die stap kan maken", is Slot duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s