'Pokerende Neymar verkiest Formule 1 boven PSG, woede in Parijs'

'Pokerende Neymar verkiest Formule 1 boven PSG, woede in Parijs'

29-05-2023 08:33
39

Bij Paris Saint-Germain zijn ze niet blij met Neymar. De Braziliaanse aanvaller zou hebben geweigerd om naar Parijs te komen om de landstitel te vieren. In plaats daarvan was Neymar aanwezig in Monaco voor de Formule 1, waar hij ook pokerend werd gespot..

PSG kroonde zich zaterdagavond opnieuw tot kampioen van Frankrijk. Bijna alle geblesseerde spelers waren aanwezig voor de festiviteiten, behalve Lionel Messi en Neymar. Volgens trainer Christophe Galtier was het voor zijn speler niet mogelijk om zijn gezicht te laten zien vanwege zijn kwetsuur. L'Équipe en BILD weten echter dat de vork anders in de steel zit. Neymar was afgelopen weekend aanwezig bij de Formule 1 in Monaco, waar hij ook pokerend gespot werd.

Daar zijn meerdere PSG-medewerkers niet over te spreken. De actie van Neymar wordt gezien als provocatie, ondanks dat de buitenspeler contractueel niet verplicht was om zich te melden bij het titelfeest. Naar verluidt was Neymar eerder deze week juist wel aanwezig bij het titelfeest van zijn oude club FC Barcelona. De international was toen al in Catalonië om zijn zoon te zien.

Het is zeker niet ondenkbaar dat Neymar komende zomer vertrekt bij PSG. Zijn naam viel al even bij Manchester United, al werd dat gerucht al snel ontkracht door andere media in Engeland. In Parijs heeft de 31-jarige vleugelspeler nog een contract tot medio 2025.