'Feyenoord wil alleen voor 'goedkope prijskaart' deal sluiten met FC Augsburg'

'Feyenoord wil alleen voor 'goedkope prijskaart' deal sluiten met FC Augsburg'

29 mei - 09:37
182

Feyenoord zal Ricardo Pepi alleen binnenhalen als er 'een betaalbare prijskaart om de nek van de spits hangt', zo meldt het Algemeen Dagblad. Zondag kwam naar buiten dat de Rotterdammers de gesprekken met FC Augsburg hebben geopend. Ook wordt de naam van Anastasios Douvikas kort genoemd door het AD.

Net als PSV heeft Feyenoord een oogje op Pepi, die dit seizoen het enige lichtpuntje was bij FC Groningen. De Amerikaan keert nu weer terug naar Augsburg, zijn eigenlijke werkgever. Pepi wil daar echter zo snel mogelijk weg, terwijl Augsburg 'een groot deel' terug wil zien van de zestien miljoen die het eerder betaalde voor de international.

Feyenoord wil echter alleen toeslaan als er 'een betaalbare prijskaart' om de nek van Pepi hangt. Santiago Gimenez is namelijk gewoon de eerste spits in De Kuip. In de wandelgangen valt ook de naam van Douvikas bij Feyenoord. De landskampioen heeft wel eens 'informeel geïnformeerd' bij FC Utrecht naar de gedeeld topscorer van de Eredivisie. Het is echter nog de vraag of dat ook tot concrete interesse zal leiden. Douvikas is namelijk ook niet goedkoop.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s