'Benzema overweegt vertrek uit Madrid, spits kan bezwijken voor bizar bod'

'Benzema overweegt vertrek uit Madrid, spits kan bezwijken voor bizar bod'

29-05-2023 17:06 Laatste update: 17:29
61

Men is in Madrid niet zeker van de toekomst van Karim Benzema. De Franse spits lijkt de laatste weken meer in zichzelf te zijn gekeerd en heeft een waanzinnig bod ontvangen uit Saudi-Arabië. 

Het plaatselijke Relevo schrijft dat Benzema 200 miljoen euro in twee seizoenen kan gaan verdienen in Saudi-Arabië en de Fransman lijkt steeds meer over het bod na te denken. Na het winnen van de Ballon d'Or zou het contract van de spits zijn verlengd tot 2024, maar vanuit de kant van Real Madrid is dat nooit bevestigd. In de kleedkamer kan niemand met zekerheid zeggen wat Benzema deze zomer gaat doen.

Benzema was dit seizoen afwezig bij de club tijdens belangrijke momenten en daarom houdt de directie een slag om de arm. De uitschakeling in de Champions League en de blessurereeks van de spits zouden voor twijfels zorgen. Daarnaast zijn er zaken bij het Arabische project waar Benzema geïnteresseerd in zou zijn. Zo ligt het plan klaar in Saudi-Arabië om scholen te bouwen voor kinderen, meent de krant. Ook zou het salaris van Benzema zo goed als belastingvrij zijn.