Blind als meest opmerkelijke keuze Koeman aangemerkt: 'Hij is het lievelingetje'

Blind als meest opmerkelijke keuze Koeman aangemerkt: 'Hij is het lievelingetje'

29-05-2023 23:12
99

Arno Vermeulen zag Daley Blind als meest opvallende naam tussen alle namen van de Oranje-selectie staan. De verdediger van Bayern München gaat ondanks zijn gebrek aan speeltijd mee naar de eindronde van de Nations League en Vermeulen vindt dat maar apart.

"Als je al maanden nul minuten speelt bij Bayern", begint Vermeulen aan zijn uitleg bij Voetbalpraat. "Dat je dan toch in de selectie zit van het Nederlands elftal, dan heb je toch wel het idee dat hij het lievelingetje van de trainer is daar. Maar dat kan natuurlijk ook." Blind speelde vanaf de winterse transfermarkt in slechts vijf wedstrijden mee voor Bayern München.

Journalist Maarten Wijffels zat ook bij de uitzending, maar die kan wel komen in de uitnodiging voor Blind. "Hij heeft er natuurlijk 26 meegenomen, daarom denk ik dat hij er nog bij zit. Als je hem nodig hebt bij een blessure of iets dergelijks, dan weet je wel wat je aan hem hebt. Er gaan er nog drie af voor het wedstrijdformulier en als iedereen fit is zal hij daar wel bij zitten."