'Ik hoor dat ze me bij Feyenoord terug gaan zien, moet de club met mij bepalen'

'Ik hoor dat ze me bij Feyenoord terug gaan zien, moet de club met mij bepalen'

30-05-2023 07:03
62

Oussama Idrissi kan nog weinig loslaten over zijn toekomst. De buitenspeler, die dit seizoen op huurbasis uitkwam voor Feyenoord, verwacht na zijn vakantie bij Sevilla aan te sluiten.

Idrissi was na de winterstop een vaste waarde in het kampioenselftal van Feyenoord. De 27-jarige aanvaller speelde tegen Vitesse (0-1) in principe zijn laatste duel voor de Rotterdammers. "Ik kan later aan m'n kleinkinderen vertellen wat een grote eer het was om dit seizoen mee te maken en met zoveel geweldige spelers hier te voetballen. Maar over mijn toekomst heb ik nog geen nieuws", wordt hij geciteerd door De Telegraaf.

"Ik ga nu eerst op vakantie en dan terug naar Sevilla. Ik sta nog gewoon onder contract bij Sevilla en La Liga is ook een geweldige competitie. Als ik daar mag spelen is dat prachtig voor mijn carrière en mijn ontwikkeling", vervolgt Idrissi. "Dat is dus de eerste stap. Van daaruit ga ik kijken wat Sevilla te zeggen heeft. Ik zal in eerste instantie wel beginnen bij Sevilla. Er zijn meer mensen die van Feyenoord houden die zeggen dat ze me hier gaan terugzien. Maar dat zal de club samen met mij moeten bepalen."