Xavi doet onthulling bij FC Barcelona: 'Het is voor negentig procent zeker'

Xavi doet onthulling bij FC Barcelona: 'Het is voor negentig procent zeker'

30-05-2023 09:42
10

Als het aan Xavi Hernández ligt, is hij ook volgend seizoen trainer van FC Barcelona. De Spanjaard is dicht bij het tekenen van een nieuw contract bij de Catalaanse topclub.

Xavi staat nog altijd aan het roer tot de zomer van 2024, maar de kans is groot dat Barcelona er nog een aantal jaren aan gaat toevoegen. "Mijn wens is om hier een lange carrière te hebben, maar het gaat om resultaten en jullie zullen volgend seizoen de eerste zijn die van mij eisen dat ik weer de competitie win, vecht voor de Champions League, de Copa del Rey en de Super Cup", aldus Xavi op de persconferentie van maandag.

Wedden

Meer odds

Volgens Xavi duurt het niet lang meer voordat hij een nieuwe verbintenis gaat tekenen. "Er zijn geen problemen, we zijn heel dicht bij (een akkoord, red.). Ik kan je met negentig procent zekerheid vertellen dat het binnenkort gaat gebeuren."

FC Barcelona werd afgelopen seizoen kampioen van Spanje. In de Champions League ging het echter minder goed. Zo werd het team van Xavi al uitgeschakeld in de groepsfase. Ook in de Europa League was Manchester United in de knock-outfase te sterk.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!