Samen al dertig keer trefzeker: VVV jaagt met koningskoppel in de spits op Almere

Samen al dertig keer trefzeker: VVV jaagt met koningskoppel in de spits op Almere

30-05-2023 17:30 Laatste update: 17:40

ADVERTORIAL – Vanavond staat met VVV-Venlo tegen Almere City de eerste van de vier halve play-off-finales op het programma. De Limburgers staan daar enigszins verrassend, aangezien favoriet Willem II op het nippertje aan banden werd gelegd. Dat kwam mede door Nick Venema en Sven Braken, het dodelijke Limburgse spitsenduo. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

De prestatie die VVV afgelopen week op de mat heeft gelegd tegen Willem II is er een van formaat. De Venloërs leken tot twee keer toe dood en begraven. Zowel in de eigen Koel kwam VVV op een 0-2 achterstand, die toen nog werd omgebogen in een 3-2 overwinning. Enkele dagen later voltrok zich eenzelfde scenario in Tilburg, maar ook toen wisten de Limburgers zich terug te vechten waardoor de droom om te promoveren naar de Eredivisie nog altijd levend is.

Koningskoppel van de play-offs

In de Keuken Kampioen Divisie stonden ze zelden met elkaar in het veld, maar in de play-offs hebben Nick Venema en Sven Braken elkaar gevonden in de spits. Van de twee kompanen is bekend dat ze leven van doelpunten. Tot nu toe wisten ze in alle competities samen dertig keer het net te vinden, waar Braken met zestien goals om veertien treffers van Venema een iets groter aandeel in heeft.

Na afloop van de heenwedstrijd tegen Willem II verscheen het duo Venema-Braken voor de camera’s van ESPN. Als een verliefd stel stonden ze de pers te woord. "Als je kijkt naar vandaag, dan zijn we bij alle drie de goals betrokken", begon Venema, die werd aangevuld door Braken. "Met Nick weet je dat je een wapen hebt. Hij heeft snelheid, een goed schot en is een man die een goal kan maken. Dat zag je nu terug."

De odds

Unibet speelt in op het aanvallerssucces van VVV. De bookmaker schat Venema en Braken op gelijke hoogte in. Voor een doelpunt Braken of Venema krijg je 2.45, twee goals van één van de twee levert je 9.50 keer je inzet op. Denk je te weten dat Braken of Venema het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd maakt? Dan staat daar een odd van 5.40 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.