Sevilla en Roma strijden om Europa League: voorspel de winnaar voor 100x je inleg!

Sevilla en Roma strijden om Europa League: voorspel de winnaar voor 100x je inleg!

31 mei - 19:30 Laatste update: 19:50

ADVERTORIAL - Sevilla en AS Roma bepalen woensdagavond wie de eerste grote Europese prijs van het seizoen pakt in de finale van de Europa League. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie actie lopen voor deze kraker: voorspel de winnaar van de Europa League en pak tot 100x je inleg!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in het artikel en registreer je voor een nieuw account. Doe vervolgens een storting op je nieuwe account. Bij een storting van €20 ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer pak je de x100 boost. Zorg ervoor dat je de boost aanvinkt tijdens je storting.

Vervolgens ga je naar de wedstrijd Sevilla - AS Roma en zet je in op je favoriet bij 'Wint de competitie'. Let op: het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet!

De boost is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inzet bedraagt €1. Door de juiste winnaar te voorspellen, pak je maximaal €100! Wint de andere ploeg? Dan verlies je maximaal €1. 

Recordhouder vs. ervaren succescoach

Het affiche is dit jaar een fraaie: Sevilla wist de trofee al zes keer te winnen en is daarmee recordhouder. De Spaanse ploeg neemt het echter op tegen het Roma van José Mourinho, de trainer die met Manchester United de trofee al eens won en bovendien vorig seizoen de Conference League binnensleepte met I Giallorossi

Sevilla en Roma hadden beide meer van het seizoen in de eigen competitie verwacht. Sevilla staat elfde, maar kan in de laatste speelronde zelfs nog zevende worden. Roma strijdt met Atalanta Bergamo om plek vijf. Wie pakt alvast de Europa League? Speel mee met JACKS.NL en maak het extra spannend!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.