Fabrizio Romano: Feyenoord drukt door in strijd met PSV om gewilde Pepi

Fabrizio Romano: Feyenoord drukt door in strijd met PSV om gewilde Pepi

31-05-2023 08:07
250

De strijd om Ricardo Pepi is helemaal losgebarsten. Dat meldt Fabrizio Romano in zijn laatste podcast. Feyenoord en PSV zouden allebei de Amerikaan graag willen toevoegen aan de selectie, maar de Rotterdammers gaan er nu echt vol voor.

"Hij gaat FC Augsburg zeker verlaten", luidt de conclusie van transfergoeroe Romano. "Hij wil in de Eredivisie blijven spelen. Feyenoord drukt nu door, maar ook PSV is zeker nog in de race. Er is bij alletwee de clubs contact met FC Augsburg, maar de vraag is nu of de Eindhovenaren duidelijker gaan worden in wat ze willen."

In de laatste berichten is nog geen transfersom genoemd, maar Augsburg zou een groot deel van de betaalde zestien miljoen euro voor Pepi terug willen zien. Dat bedrag werd overgemaakt aan zijn eerdere club FC Dallas.

Feyenoord zou wel alleen toe willen slaan als Augsburg bereid is om Pepi voor een betaalbare prijskaart te laten gaan. Het lijkt stuivertje wisselen tussen de Rotterdammers en PSV wie er de grootste kans maakt op de Amerikaans international, maar een concreet bod lijkt door beide partijen nog niet gedaan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!