Vaessen niet alleen binnen landsgrenzen begeerd: 'Hoorde een Italiaanse club'

Vaessen niet alleen binnen landsgrenzen begeerd: 'Hoorde een Italiaanse club'

31-05-2023 10:58 Laatste update: 11:04
23

Etienne Vaessen wordt door veel Nederlandse clubs gevolgd, maar ook in het buitenland staat hij er goed op. Boezemvriend Mats Seuntjens onthulde in gesprek met ESPN dat ook het Italiaanse Torino de doelman op de korrel heeft.

"Etienne is een hele goede keeper en hij moet ook een stap maken", vertelt Seuntjens over zijn boezemvriend bij ESPN. "Ik denk dat dat voor RKC goed is, voor hemzelf goed is en voor zijn nieuwe club." Seuntjens speelt zelf volgend seizoen ook niet meer in Waalwijk. Hij vertrekt naar FC Utrecht. Eerder al wist VoetbalPrimeur te melden dat Vaessen op pole position ligt om de nieuwe doelman van Vitesse te worden.

Ook zouden PSV en Feyenoord de doelman in de gaten houden. De interesse van Torino is volgens Seuntjens en Vaessen ook een hele mooie. "Dan ga ik op de fiets", grapt Vaessen over een overstap naar Turijn. "Maar dat zien we allemaal wel. Ik heb nu vakantie dus ik ga wel gewoon lekker liggen. Ik heb nog een jaar contract, maar na dit seizoen wil ik heel graag en moet ik ook eigenlijk een stap zetten."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!