Feyenoord neemt afscheid van spelers, maar houdt voor drietal de deur nog open

Feyenoord neemt afscheid van spelers, maar houdt voor drietal de deur nog open

31-05-2023 13:38 Laatste update: 13:53
46

Feyenoord is woensdag voor de laatste keer dit seizoen samen gekomen. Het succesjaar kreeg een passend slot op trainingscomplex 1908. Ook werd er afscheid genomen van een aantal spelers. 

Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat Ofir Marciano, Timon Wellenreuther, Tein Troost, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Sebastian Szymański afscheid namen van hun teamgenoten en van de werknemers van de club. Het zestal ontving een persoonlijke fotoplaat. Ook werden ze toegesproken door trainer Arne Sot. 

Voor het drietal Troost, Idrissi en Rasmussen zit hun tijd bij Feyenoord er definitief op. Reserve-keeper Troost tekende onlangs een contract bij NAC Breda, terwijl huurlingen Idrissi en Rasmussen terugkeren naar respectievelijk Sevilla en Fiorentina. 

Voor het trio Marciano, Wellenreuther en Szymanski staat de deur nog op een kier. Eerstgenoemde heeft een aflopend contract, maar maakt nog kans op een nieuwe verbintenis. Wellenreuther, eveneens doelman, werd dit seizoen gehuurd van Anderlecht, maar blijft wellicht nog een jaar. Ook Szymański nam afscheid, maar de Rotterdammers hopen de aanvallende middenvelder definitief over te nemen van Dinamo Moskou. De Pool was afgelopen seizoen een belangrijke schakel voor Slot.