'Spurs gaat koopoptie Danjuma niet lichten, interesse uit Engeland en Duitsland'

'Spurs gaat koopoptie Danjuma niet lichten, interesse uit Engeland en Duitsland'

31-05-2023 14:03 Laatste update: 14:06
86

Tottenham Hotspur gaat de koopoptie van Arnaut Danjuma in de huurovereenkomst met Villarreal niet lichten. Dat meldt Fabrizio Romano, die weet dat de Nederlander momenteel interesse geniet uit drie competities. 

Danjuma kwam begin dit jaar op huurbasis over van Villarreal. De vleugelaanvaller zou in eerste instantie kiezen voor Everton, maar koos op het allerlaatste moment alsnog voor Spurs. Daar kwam hij de afgelopen maanden nauwelijks aan bod. 

De zesvoudig international speelde slechts 163 Premier League-minuten. Daarin was hij goed voor één doelpunt. In de Champions League en FA Cup mocht hij respectievelijk één en twee keer zijn opwachting maken. 

Romano weet woensdag te melden dat Spurs de koopoptie van ruim 31 miljoen euro dan ook niet gaat lichten, waardoor hij tijdelijk zal terugkeren naar Villarreal. De verwachting is echter dat hij opzoek zal gaan naar een nieuwe werkgever. Danjuma zou al benaderd zijn door andere Premier League-clubs. Ook zouden clubs uit de Bundesliga en de Ligue 1 azen op zijn handtekening.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!