'Feyenoord bereikt mondeling akkoord met Noor (23), concurrentie uit België'

'Feyenoord bereikt mondeling akkoord met Noor (23), concurrentie uit België'

01-06-2023 10:12 Laatste update: 10:37
174

Feyenoord zit achter Bodø/Glimt-middenvelder Hugo Vetlesen aan. De 23-jarige Noor heeft volgens Het Laatste Nieuws al een persoonlijk akkoord bereikt met de Rotterdammers.

Toch is het allerminst zeker dat Feyenoord met Vetlesen aan de haal gaat. Het Belgische medium meldt dat de middenvelder ook persoonlijk rond is met Club Brugge. De Stadionclub wilde Vetlesen afgelopen winter ook al inlijven, klinkt het. Op Deadline Day werd een bod van Feyenoord van vijf miljoen euro afgewezen. De landskampioen van Nederland wil deze zomer alsnog werk maken van de komst van Vetlesen.

Bodø/Glimt verlangt naar verluidt een bedrag rond de 6,5 miljoen euro. Vetlesen heeft zich razendsnel ontwikkeld onder trainer Kjetil Knutsen, die gelinkt wordt aan Ajax. In november vorig jaar maakte Vetlesen zijn interlanddebuut en in het huidige seizoen kwam hij in de Noorse competitie tot dusver in acht optredens tot twee goals en twee assists.

Club Brugge heeft met Ronny Deila een Noorse trainer en hoopt Vetlesen daarmee te overtuigen om voor een stap naar België te kiezen. Feyenoord biedt het talent de kans zich te kunnen profileren in de Champions League. Mochten de Rotterdammers aan het langste eind trekken, is Vetlesen na Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki de derde zomeraanwinst.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!