Te Kloese: 'Feyenoord kan verlengen met spelers die intensief gescout worden'

Te Kloese: 'Feyenoord kan verlengen met spelers die intensief gescout worden'

01-06-2023 11:29 Laatste update: 11:44
53

Arne Slot en Dennis te Kloese hebben hun ambities voor volgend seizoen uitgesproken. De Feyenoord-trainer gaat niet alleen met de Rotterdammers de Champions League in om alleen de hymne te horen.

Slot gaat voor het eerst in zijn leven de Champions League in. "Ik ben pas trots als de resultaten goed zijn", zegt hij tegen The Athletic. "Als je alleen maar meedoet om naar de Champions League-muziek te luisteren, voel ik geen trots. Ons doel is om ervan te genieten en onszelf op de best mogelijke manier te profileren, om zo de volgende ronde te behalen."

Algemeen directeur Dennis te Kloese stelt dat Feyenoord in de komende zomer het 'project' van de club gaat 'stabiliseren en voortzetten'. "We zullen voorzichtig zijn met de salarissen en transferuitgaven, maar eerlijk gezegd voelt het alsof we meer kunnen onderhandelen uit kracht", legt hij uit. "We zijn in staat om een getalenteerde trainer te behouden en we kunnen een aantal spelers, die intensief worden gescout door Europese clubs, behouden en met hen verlengen. We gaan niet tot het uiterste, maar we hebben ambitie."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!