Heerenveen en Utrecht rekenen op topspitsen om Europees voetbal te bewerkstelligen

Heerenveen en Utrecht rekenen op topspitsen om Europees voetbal te bewerkstelligen

01-06-2023 17:00 Laatste update: 17:06

ADVERTORIAL - Deze donderdag staan weer twee wedstrijden voor de play-offs op het menu in Nederland. sc Heerenveen rekent op Sydney van Hooijdonk in het duel met FC Twente, terwijl Utrecht alle ballen op Anastasios Douvikas zal geven tegen Sparta. Bookmaker Unibet heeft een fraaie wedcombo klaarliggen voor een treffer van beide spitsen!

Sterk seizoen voor spitsenduo

Van Hooijdonk en Douvikas blonken dit seizoen uit in de Eredivisie. De spits van Heerenveen kwam dit seizoen tot zestien treffers en een assist in de Eredivisie en Douvikas deed daar een schepje bovenop: de Griek werd gedeeld topscorer van de Eredivisie met Xavi Simons door negentien keer te scoren en bovendien vier assists te verlenen. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en pak €50 aan Free Bets!

Heerenveen neemt het in eigen huis op tegen Twente en zal voordeel willen halen uit de mindere vorm van de Tukkers wanneer er uit wordt gespeeld. Van Hooijdonk is de ideale man om raak te schieten tegen de ploeg van Ron Jans. Aan Utrecht is het de taak om het revelatie Sparta lastig te maken. Douvikas liet dit seizoen al meermaals zien een wedstrijd naar zijn hand te kunnen zetten.

Bij bookmaker Unibet staat een fraaie wedcombi klaar voor deze heerlijke play-off avond. Weten Van Hooijdonk en Douvikas beiden het net te vinden? Dan pak je maar liefst 6.54 keer je inleg! Speel je één van de bets liever los? Een treffer van Van Hooijdonk levert je 2.75 keer je inleg op, een goal van Douvikas staat op 2.38

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.