'Bayern München vangt bot in Londen en moet spitsenzoektocht voortzetten'

'Bayern München vangt bot in Londen en moet spitsenzoektocht voortzetten'

01-06-2023 11:47
40

Harry Kane komt definitief niet naar Bayern München, meldt BILD. De 29-jarige spits van Tottenham Hotspur heeft zelf de knoop doorgehakt om niet naar Zuid-Duitsland te verkassen.

Kane zou de clubleiding van Spurs hebben laten weten dat hij de Londenaren enkel wil verruilen voor Manchester United. Bayern kende de hoge vraagprijs voor de spits, die naar verluidt zo'n honderd miljoen euro moest kosten, en was bereid dat bedrag op tafel te leggen. BILD schrijft dat de afzegging van Kane 'een bittere pil' is voor Der Rekordmeister.

Het contract van Kane loopt door tot medio 2024. Spurs wil hem naar verluidt enkel naar het buitenland laten vertrekken, om Premier League-concurrenten niet sterker te maken. De Engelsman blijft bij zijn standpunt en zet in op een stap naar United, klinkt het. Hij zou zich erbij neerleggen dat dit mogelijk niet deze zomer, maar volgend jaar - als hij transfervrij is - gaat gebeuren.

Bayern moet de zoektocht naar een spits vervolgen. Victor Osimhen (SSC Napoli) en Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt) worden genoemd, maar niets is nog concreet.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!