Rijnmond: Feyenoord en Stadion Feijenoord zijn akkoord over nieuw huurcontract

Rijnmond: Feyenoord en Stadion Feijenoord zijn akkoord over nieuw huurcontract

01-06-2023 12:15
146

De directies van Feyenoord en Stadion Feijenoord hebben hun handtekening gezet onder een nieuw huurcontract, aldus RTV Rijnmond. Daarmee wordt het op 30 juni aflopende huurcontract met drie jaar verlengd. 

Feyenoord bevestigt tegenover Rijnmond dat het nieuwe contract met Stadion Feijenoord dezelfde voorwaarde heeft als het vorige contract. Hiermee is er duidelijkheid voor beide partijen met oog op de nabije toekomst. 

Wedden

Meer odds

Stadion Feijenoord heeft financiële problemen en moet de langdurige lening die het heeft lopen bij de Amerikaanse bank Goldman Sachs herfinancieren. Daarnaast zijn er kosten gemaakt na noodzakelijk onderhoud aan De Kuip. 'Eerder gingen er geluiden op dat het stadion de huurprijs voor Feyenoord stevig wilde verhogen, om deze kosten te kunnen dekken. Mede daardoor hebben de gesprekken over het verlengen van het huurcontract iets langer geduurd', zo is te lezen.

Lilian de Leeuw, sinds januari venue director bij Stadion Feijenoord, vergadert ook mee met het bestuur van de club. Op die manier zitten de club en het stadion dichter op elkaar dan in eerste instantie het geval was. Het verlengen van dit aflopende huurcontract was één van de belangrijke eerste gespreksonderwerpen.