'Cancelo bepaalt positie en wil niet voor Man City, Bayern en Arsenal uitkomen'

'Cancelo bepaalt positie en wil niet voor Man City, Bayern en Arsenal uitkomen'

01-06-2023 16:32 Laatste update: 16:36
24

João Cancelo wil niet meer uitkomen voor Manchester City en Bayern München. De Portugese back werd door The Citizens verhuurd aan Der Rekordmeister, maar Cancelo wil graag aan de bak in een warmer land.

Dat meldt de Allgemeine Zeitung. Recent werd al duidelijk dat City hoopt op een verkoop, terwijl Bayern de samenwerking met Cancelo ook niet gaat verlengen. De verdediger heeft zelf zijn zinnen dus ook op een transfer gezet. Cancelo ziet zichzelf namelijk wel weer in een warmer zuidelijker land voetballen.

Daardoor lijkt een transfer naar Arsenal ook bijzonder onwaarschijnlijk. The Gunners werden in de afgelopen weken sterk gelinkt aan Cancelo, maar hij zou niets voelen voor een overgang naar Londen. FC Barcelona, dat ook werd genoemd als geïnteresseerde partij, lijkt door de wensen van de vleugelverdediger meer kans te maken.

Cancelo was in de afgelopen jaren een vaste kracht bij City, maar dit seizoen verdween hij uit de basis. Daardoor maakte hij op huurbasis de overstap naar Bayern, maar ook daar kon de international zijn draai niet helemaal vinden.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!