Manchester Derby in de FA Cup-finale: 100x je inzet wanneer United of City wint!

Manchester Derby in de FA Cup-finale: 100x je inzet wanneer United of City wint!

03-06-2023 08:00

ADVERTORIAL – Manchester City en Manchester United spelen zaterdag de finale van de FA Cup. Erik ten Hag wil zijn tweede prijs met United pakken, terwijl Guardiola nog altijd voor de treble strijdt met City. Bookmaker Unibet heeft een fraaie actie voor nieuwe spelers: voorspel de juiste winnaar en pak 100x je inleg! Hieronder leggen we uit hoe de actie werkt.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een account aan. Doe na de verificatie een storting en ga vervolgens naar de wedstrijd Manchester City – Manchester United. Zet vervolgens in op 'Manchester City wint de wedstrijd' of 'Manchester United wint de wedstrijd'. Het is belangrijk dat je precies deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.

De maximale inzet bedraagt €1, waarmee je tot maar liefst €100 kan pakken met de juiste voorspelling! De actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wint Manchester United of juist Manchester City? Voorspel de winnaar en pak 100x je inleg! Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel, dan verlies je je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.