'Feyenoord slaat weer een slag en houdt gehuurde speler definitief in Rotterdam'

'Feyenoord slaat weer een slag en houdt gehuurde speler definitief in Rotterdam'

02-06-2023 11:35 Laatste update: 11:54
54

Timon Wellenreuther is volgend jaar nog steeds speler van Feyenoord. Dat meldt 1908.nl vrijdag. De Rotterdammers hebben een principe-akkoord bereikt met Anderlecht over de Duitse sluitpost.

Feyenoord had een koopoptie in het huurcontract met Anderlecht. Die gaat de clubleiding lichten, waardoor Wellenreuther tot 2025 vastligt in Rotterdam. Ook krijgt hij nog een optie voor één extra jaar in zijn contract. De officiële aankondiging van het langere verblijf van Wellenreuther zou na de zomer komen, als de Duitser terug is van zijn vakantie. De doelman lag in België tot de zomer van 2024 vast. Bij een langer verblijf had hij moeten concurreren met de Nederlander Bart Verbruggen.

Wellenreuther speelde een belangrijke rol in het afgelopen kampioensjaar van de Rotterdammers. Toen Justin Bijlow geblesseerd raakte, bleek de 27-jarige keeper een betrouwbare vervanger te zijn. Hij viel op met cruciale reddingen in uitwedstrijden tegen bijvoorbeeld Ajax en Sparta. Wellenreuther speelde eerder in Nederland voor Willem II

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!